Denumire produs: Cartofi cruzi, curatati si taiati in diverse forme si dimensiuni
Morcovi, patrunjel, pastarnac, telina produse crude, curatate si taiate in diverse forme si dimensiuni
Caracteristici produse:
Ambalare: prin vidare in pungi tip PA/PE
Pastrare: refrigerare la +4° ... +7°C.
Atentie!
CONGELAREA PRODUSULUI POATE CONDUCE LA DETERIORAREA ACESTUIA.
La temperaturi mai mici de 4°C amidonul din cartofi se transforma in zaharuri,cartofii devenind dulci.
Termen de valabilitate: 5 zile de la data producerii
Forme obisnuite de taiere:
Cartofi:
- pentru piure (taiati in 4), natur, gulas – taranesti (14 mm), ciorba (10 mm), rondele (5 si 8 mm grosime), pai, wedges, intregi, sau alte forme dupa cerinta clientului.
Legume:
- cubulete (14 mm), rondele (5 si 8 mm grosime), sau alte forme dupa cerinta clientului
Variante de ambalare: la 1 kg, 3 kg sau la 5 kg. La solicitarea clientilor putem oferii si alte solutii de ambalare.
Avantajele folosirii produsului:
reducerea costurilor (transport,personal ,utilitati)
reduce considerabil pierderile rezultate prin procesare
produse mereu proaspete
economie de spatiu si timp
evidenta buna a stocurilor FIFO
garanteaza calitatea
Dupa achizitionare, pungile se vor pastra la rece in frigider. In cazul in care continutul unei pungi nu este folosit integral, cartofii neutilizati se pastreaza intr-un vas cu apa in frigider, maxim 24 de ore.