Denumire produs: Cartofi cruzi, curatati si taiati in diverse forme si dimensiuni                     

                              Morcovi, patrunjel, pastarnac, telina produse crude, curatate si taiate in diverse forme si dimensiuni

 

Caracteristici produse:

  • legume proaspete, fara conservanti, netratate termic sau chimic;
  • obtinute prin curatare si taiere mecanica;
  • sortimente corespunzatoare formei de taiere, respectiv felului de mancare destinat;
  •  

    Ambalare: prin vidare in pungi tip PA/PE
    Pastrare: refrigerare la +4° ... +7°C.

    Atentie!

    CONGELAREA PRODUSULUI POATE CONDUCE LA DETERIORAREA ACESTUIA.

    La temperaturi mai mici de 4°C amidonul din cartofi se transforma in zaharuri,cartofii devenind dulci.

    Termen de valabilitate: 5 zile de la data producerii

    Forme obisnuite de taiere:

    Cartofi:

    - pentru piure (taiati in 4), natur, gulas – taranesti (14 mm), ciorba (10 mm), rondele (5 si 8 mm grosime), pai, wedges, intregi, sau alte forme dupa cerinta clientului.

    Legume:

    cubulete (14 mm), rondele (5 si 8 mm grosime), sau alte forme dupa cerinta clientului

     

    Variante de ambalare: la 1 kg, 3 kg sau la 5 kg. La solicitarea clientilor putem oferii si alte solutii de ambalare.

     

    Avantajele folosirii produsului:

  • reducerea costurilor (transport,personal ,utilitati)

  • reduce considerabil pierderile rezultate prin procesare

  • produse mereu proaspete 

  • economie de spatiu si timp

  • evidenta buna a stocurilor FIFO

  • garanteaza calitatea

  • Dupa achizitionare, pungile se vor pastra la rece in frigider. In cazul in care continutul unei pungi nu este folosit integral, cartofii neutilizati se pastreaza intr-un vas cu apa in frigider, maxim 24 de ore.